CASE: Sally og singlerne

Markedsføring af konference.

Sally og singlerne

Sally er datingekspert og influencer. Hun har et kæmpestort dating-community, hvor hun hjælper singler med at komme i kontakt med nye mennesker. 

Sally er opfundet til Danske Konferencecentres netværksmesse tilbage i 2018. Hun skulle markedsføre netværksmessen på en anderledes måde. Målgruppen var mødebookere og mødesteder, med en frisk og energisk kultur. De tager ikke så selv så højtideligt og nyder en mere afslappet jargon. Sally var et friskt pust i en ellers travl hverdag. 

Netværksmesse med fagligt formål.

Til Danske konferencecentres netværksmesse, er formålet at matche mødebookere med mødesteder. I 2018 besluttede man, at samarbejde med CPHLIVE og udvide konceptet. Til netværksmessen ville man indsamle data om mødekultur. Der fandtes meget lidt kvalitativ data om det gode møde, hvorfor de fleste hentede inspiration og viden via deres netværk. 

Produktet blev til et katalog, med titlen “Koderne til det perfekte møde”.

Det kan du læse om her: 

Se seriens afsnit her

Fia Højsleth indtræder i rollen som CPHLIVE. Udover at være partner i CPHLIVE, har hun erfaring med teater, film og som konferencier. Fia indtager enhver scene med professionalisme og dedikation.  

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så giv mig et kald hvis du vil have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion.
Telefon : +45 29435838
Mail : fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *