Professionelle liveproduktioner

Liveproduktion du kan føle dig tryg i.

Livestreaming af møder, webinarer, konferencer, undervisning og lignende er blevet et behov for enhver ambitiøs virksomhed, fordi det giver alle mulighed for at deltage og blive inddraget, uanset hvor de befinder sig.

LIVESTREAMING

CPHLIVE tilbyder at stå for hele processen omkring produktionen af din livestream, og vi sørger for en professionel liveproduktion, hver gang.
Vi er din professionelle sparringspartner, både når det kommer til valg af platform, lokation, sceneopsætning, afvikling og evaluering.

Vi griber produktionen an som både en teknisk funderet og en kreativ opgave. Det betyder, at vi både har fuldstændig styr på opsætning og udstyr, og samtidig indtænker markedsføring, opbygning af format og udnyttelse af mulighederne i den nye teknologi, hvor der ligger et stort uforløst potentiale.

Tryg Livestreaming produktion

Vi har gennem tiden afviklet hundredvis af livestreams, og vi har derfor den erfaring og viden der skal til for at lave et succesfuldt show. Du kan derfor trygt læne dig tilbage, velvidende om at vi har styr på det.

Livestreaming er i vores DNA

CPHLIVE har siden 2014 haft fokus på livestreamproduktion, og siden da har vi været dedikeret til at være virksomheders tekniske og kreative sparringspartner.

Tilbage i 2014, før Facebook- og Instagram Live gjorde det muligt at livestreame fra mobilen, var livestream primært forbeholdt de store tv-kanaler og store producenter. Det var ikke en ligefrem proces, og krævede både dyrt og komplekst udstyr.

Vi spurgte os selv: “Der må da være smartere løsninger, så det bliver tilgængeligt for alle?”.

Vi begyndte vores livestream-eventyr med ekstrem-sporten. Det involverede streaming til over 50 lande fra snefyldte bjergtoppe, stormende strande og udspring fra helikoptere. Siden da har vi afviklet hundredvis af livestreams fra både store og små events.

Hvad enten det drejer sig om livestream af et kort fagligt oplæg, eller en to-dages konference med seks digitale scener, så er der en stor chance for at vi har produceret både lignende og mere komplekse ting tidligere. Det betyder at vi allerede har gennemlevet de faldgruber, der kan opstå til sådanne begivenheder.

Du kan derfor slappe helt af, når vi tager hånd om produktionen af livestreamingen. Vi har styr på teknikken, og sammen kan vi bygge et dynamisk og professionelt program op.

Afspil video

Vi står også bag også vores eget format CPHLIVE sessions, hvor vi med livekoncerter eksperimenterede med liveformatet og herunder især engagement.

Vi lavede og deltog i mange kulturevents, og det har været med til at skabe fundamentet for at kunne sammenfatte et professionelt liveshow.

Livestreaming - processen i korte træk

Alt efter hvilken begivenhed du skal have livestreamet, er der forskellige arbejdsgange og processer tilknyttet.
Derfor skal du ikke lade dig skræmme over de mange punkter herunder, da det ikke er sikkert at du har behov for at gennemgå dem alle.
Det hele handler om at skabe det rette mix, der passer til jeres ambitioner, ressourcer og budget.

Overvejer du at få vores professionelle assistance til livestream, eller har du specifikke spørgsmål til de forskellige muligheder inden for livestreaming, er du meget velkommen til at kontakte os for en uddybende snak.

Vi elsker at nørde tekniske løsninger og processer, så det er aldrig spild af vores tid.

Udvalgte cases

Hermed kommer et lille udkast af eksempler på hvad vi har lavet. I starten fokuserede vi på kultur og sport, mens vi i de sidste fem år primært har eksekveret B2B-liveevents. Det vigtigste for os er at skabe inddragende og engagerende digitale live oplevelser.

Skærmproduktion med Dansk Industri

Vi lavede en skærmproduktion til et DI Topmøde, hvor vi interviewede tre nøglepersoner i tre forskellige lande ved hjælp af lokale fotografer. Vores mål var at levere en sammenhængende fortælling, der både verbalt og visuelt forbinder de tre interviews, og som kunne vises i sammenhængende på tre forskellige storskærme til DI’s Topmøde. 

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at producere indhold til skærmproduktioner – så kontakt os endelig. 

Vores ekspertise inden for live-streaming og video produktion sikrer en enestående oplevelse for dine deltagere og en dybere forbindelse med dit publikum.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores erfaring med livestreaming og produktion af indhold fra Big Bang Konferencen.

Livestreaming kanal fra konference

Big Bang Konferencen er en årlig konference, der sætter fokus på naturfagene.

Vi har været en del af konferencen i over tre år og har hjulpet med at livestreame og producere indhold i forskellige formater.

Det første år var vi tvunget til at afholde det 100% online på grund af COVID-19, og året efter opsatte vi en livestreaming-kanal med korte, informative indslag fra oplægsholderne, debatter mm.
Vi var ude blandt deltagerne og producerede en masse indhold på bare to dage.

Vi producerede 14 timers indhold for at være helt præcis.

I 2023 fokuserede vi på at producere indhold til efterfølgende brug, og producerede 40 film på to dage, som var en kombination af fagligt indhold og markedsføringsmateriale.

Roskilde Festival Countdown

Roskilde festivalen er en af de største og mest populære musikfestivaler i Danmark, og vi har haft æren af at samarbejde med festivalen og producere en ambitiøs livestreaming-begivenhed. Vores fokus var på musikken, og på at skabe en enestående oplevelse for publikum, der kunne følge med i countdownen til festivalen. Vi arbejdede tæt sammen med festivalen for at skabe en visuelt imponerende produktion med lys, lyd og grafik, der understregede musikkens betydning og energi. Vores erfarne filmfolk og teknikere arbejdede hårdt på at sikre, at vores produktion var af højeste kvalitet og leveret til tiden. Med vores Roskilde festival countdown livestream, hjalp vi publikum med at forberede sig på festivalen og øgede begejstringen for de kommende koncerter. Kontakt os i dag for at høre mere om vores erfaring med livestreaming og produktion af indhold til musikfestivaler

Bestseller første interaktive salgsmøde

CPHLIVE indgik et spændende samarbejde med Livemagasinet og tøjbrandet Noisy May, der er en del af Bestseller koncernen, om at skabe et nyt og inddragende digitalt salgsevent. 

Naturmødet 2020

Naturmødet i Nordjylland er en årlig begivenhed, der sætter fokus på natur, bæredygtighed og samfundsspørgsmål. På grund af COVID-19 kunne Naturmødet ikke afholdes som normalt, men vi hjalp med at skabe en unik online oplevelse, der bragte Naturmødet ud i naturen.
Vores fotografer fulgte med værterne, Anders Lund Madsen og Vicky Knudsen, ud i den nordjyske natur, og dækkede interviews, gåture og meget mere.
Vi havde også fast live-streaming fra et naturskønt område og afviklede debatter i København med Mette Walsted Vestergaard som moderator. Alle andre deltagere loggede på online. 

Vi havde kun to måneder til at planlægge og gennemføre alt dette, men vi klarede det og skabte en enestående online oplevelse for alle deltagerne. 

Det koster ikke noget at få gode råd

Lad os sammensætte et stærkt program sammen.

Vi elsker gode idéer og tiltag, så tag endelig kontakt til os uanset hvor du er i processen.

Hvis du ønsker et tilbud – så skriv alle de detaljer du har om projektet, så vender vi hurtigt tilbage med et estimat.