Få mere ud af jeres konferencer

Gør ligesom Google - brug CPHLIVE til at få mere ud af dit event.

I CPHLIVE løfter vi jeres digitale værtskab og går all in på engagement og digitalt nærvær.
I 10 år har vi arbejdet med medieproduktion til konferencer.
Vi har sendt live fra worldcups til 52 lande.
Vi har produceret 71 videoer på én dag for Google og designet hybrid konferencer i hele Danmark.
Uanset hvad kommer vi med en god proces, stærkt hold og en kæmpe ja hat.

Uanset hvor du er i processen, så har vi tid til dig!

Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at svare på din henvendelse. Vi gemmer ikke dine oplysninger efter endt dialog. 

Konferencer har et uforløst potentiale

Vil du gøre din kommunikation levende og engagerer dit publikum som aldrig før?

Det er det, vi gør i CPHLIVE. Vi er en medieproduktions virksomhed, der elsker at fortælle historier og bruge den nyeste teknologi til at få det til at ske. Fra VR til AR, livestreaming til animation, vi har dig dækket. Vi skaber enkelhed og sikre, at dit budskab bliver forstået, uanset hvor komplekst det er. Og det bedste er? Vi har et verdensomspændende netværk af eksperter klar til at hjælpe med at føre vores vision ud i livet. 

Én produktionsenhed med fælles medieplanlægning. 

Behovet for medieproduktion kan være mange til en konference. Det er også derfor, at CPHLIVE i de sidste 10 år, har lavet alt fra design af flyers til skærmproduktion, fra eventfilm til produktion af 72 videoer på samme dag! Vi har produceret live fra Danmark og Island på samme tid, vi har været i Las Vegas for at afvikle Augmented Reality oplevelser. Der er ingen konference der hverken er for stor eller for lille til os. Vi brænder for det, fordi vi bidrager til at faglig viden dokumenteres og kommunikeres udover konferencens grænser. Det kan vi kun, hvis vi samler al medieproduktion under én samlet proces. 

I betaler for mandskabet og ressourcerne er samlet på et sted, så hvorfor ikke udnytte det?  


Kindred Group - Sustainable Gamling Conference

Står du og skal planlægge en koneference?

Vi er din digitale sparringspartner, som sikre at den digitale seer tages seriøst alt imens fysiske deltagere får én på opleveren.

CPHLIVE hjælper dig med at rammesætte og afvikle din konference, så den imødekommer forventninger, ambitioner og budget.

Hvis du allerede nu ved hvordan
du ønsker din næste konference
– så tag kontakt til os i dag.

Visk tavlen ren

Visk tavlen ren, og for en kort stund glemme, hvordan man laver klassiske konferencer. Kan man udfordre rammerne? Eller hvordan tænker vi medieproduktion ind, som et naturligt element. Vi skal skabe et helt et koncept, der udnytter den teknologi, som er tilgængelig. Ja, vi synes slet ikke det gør noget, at vi rusker lidt op i den traditionelle agenda for konferencer generelt. Men mindre kan også gøre det.

"I vores møde med CPHLIVE oplevede vi et stærkt hold af dygtige, kreative og nærværende medspillere. Vi blev ført gennem produktionen, fra første spirende idé, til et imponerende resultat. Processen var præget af tæt dialog og professionalisme, ligesom vi kunne mærke at CPHLIVE tog sig ttid til at sætte sig ind i netop vores setup og målgruppe. Desuden udstråler holdet en virkelig god energi, med massere af tid og engagement, som gav produktionen mulighed for at opnå det bedst mulige resultat inden for de givne rammer."
Christiane Kirkegaard Borup
Projektleder for Digitaliseringsdage, Styrelsen for IT og Læring

Medieproduktion ved konferencer. Processen kort fortalt

Ved afvikling af en konference er der et hav af simultane processer der kører. Vi hopper på medieproduktionssporet, og hjælper dig med at lede fra idé til de færdige produkter. 
Vi har afviklet konferencer i 10 år, og har erfaret at vores kunder nyder at have en teknisk specialist ved deres side.

Du kender til din målgruppe, formålet og agendaen – vi hjælper med teknisk afvikling.
Vi giver dig her en overordnet introduktion til processen, hvor vi kan træde til alle steder. Formålet er, at du får en idé om, hvordan vi arbejder. Det er noget anderledes end andre.  

Hvad er formålet med konferencen?

Du skal udarbejde en kort brief til CPHLIVE, hvor du kort beskriver følgende;

  • Hvorfor skal konferencen afholdes?
  • Hvem er målgruppen?
  • Hvor mange regner I med der deltager?
  • Hvad handler konferencen om?
  • Hvad er formålet med medieproduktion?
  • Hvor i verden skal konferencen afvikles?
  • Hvor skal det vises henne?
  • Hvad drømmer i om?
  • Deltager alle det samme sted eller er der flere lokationer?

Kick-off – “Fra drømme til virkelighed”.

I et kick-off møde med CPHLIVE skal vi snakke konferencens setup igennem for at kunne beslutte opgavens tekniske krav.

Vi starter med at drømme og hertil skriver ønsker ned uden filter for budget og ressourcer.

Dernæst tager vi eksekverings hatten på, hvor CPHLIVE tager afsæt i dine ressourcer og budgetramme for at sammensætte projektbeskrivelsen for din konference. 

Programlægning, procesledelse og koordinering.

CPHLIVE er din tætte sparringspartner i programlægningen.
Det kan være, at du allerede har et fastsat program. Her tilbyder vi, at gennemse program og komme med feedback. Vi kan også være din sparringspartner helt fra begyndelsen.

Vi har den digitale hat på, og hjælper dig med at rammesætte agenda ud fra både den digitale og fysiske deltagers perspektiv.

CPHLIVE tager kontakt til lokationer for teknisk afklaring, udarbejder procesplaner for kunder og vores eget mandskab.
Vi tager kontakt til evt. remote speakers og udfører tests.
Vi laver test på lokation og præsenterer sceneopsætning og definerer behov for grafisk udarbejdelse.

Produktion af indhold før konference.

CPHLIVE er specialister i livestreaming, animation, videoproduktion, podcast og AR/VR. Vi kan producerer det hele for jer eller vejlede jeres eget produktionshold kreativt som teknisk.

Vi sørger for, at der er en sammenhængende visuel identitet og hjælper med at se, hvad indholdet ellers kan bruges til, som eks. markedsføring før og efter event.

Afvikling af konferencen.

CPHLIVE er teknisk ansvarlig.
Vi anbefaler altid, at du er indholdsansvarlig, da det simpelthen bliver for dyrt at skulle gøre os til faglige eksperter 😉

Vi sørger for at skabe tryghed på afviklingsdagen og være løsningsorienteret i alle situationer.
Din rolle er, at være til stede og behjælpelig med eventuelle indholdsbeslutninger.

Vores fornemmeste opgave er, at du på dagen kun udfører opgaver, som du føler dig tryg i.

Postproduktion og evaluering.

Vi bestræber os altid på, at leverer materiale umiddelbart kort tid efter konferencen.

Det er vigtigt for os, at jeres kunder/deltagere får en god helhedsoplevelse.
Dette inkluderer også når konferencen er afsluttet.
Derfor har vi i tæt samarbejde defineret behov for ekstra materiale, så vi dagen efter konferencen, kan producerer indhold og sende til jer.

Vi søger altid, at blive endnu bedre til det vi laver. Derfor håber vi, at du vil deltage i et evalueringsmøde med os.
Her kan vi samle op på, hvad der gik godt, samt hvor der er potentiale for at blive endnu bedre.

Der findes forskellige tilgange til produktion

Produktion til en konference er ikke en plug and play. Det afhænger af hvor mange resourcer i kan putte i det, hvor meget budget der er, hvor meget det må fylde, hvor det skal leve henne og vigtigst af alt, hvad budskaber i vil ud med. Vi præsenterer her forskellige koncepter til en konference. Vores specialister er fantastiske sparringspartnere og gode til at vejlede dig i den rigtige retning. Det koster ikke at få gode råd, så ring endelig til os. 

Den digitale redaktion

Går du med tanker om, at at lave en video til din konference? Så skal du læse videre her.

Få masser af indhold optaget og redigeret på samme dag.

Med den digitale redaktion får du et produktionshold, som i løbet af konferencen dokumenterer og eksporterer indhold. Med en detaljeret medieplanlægning, kan vi producerer masser af indhold. Som eksempel producerede vi 72 video inkl. undertekster for Google til Cubekon på bare to dage. Det vil sige, at da vi tog fra konferencen var alt materiale uploadet og live på diverse platforme.
Kontakt os her

Dokumentation af konference

Du ønsker, at man på selve konferencen fokuserer på, at skabe en værdifuld oplevelse for de fysiske deltagere. Men du vil egentlig gerne dokumenterer alle de fede oplæg, som du har linet op.

Lad konferencen leve i mange år

Vi fokuserer på, at producerer indhold der er fængende og understøtter det faglige formål. Økonomien er selvfølgelig med til at definerer, hvor dynamisk vi kan lave indholdet. Snart kan du finde pakkepriser her på siden. Men imellemtide kan du sende os en mail, hvor vi skræddersyer et tilbud til dig.
Kontakt os her

Hybridmøde

Et hybridmøde betyder, at du laver en konference til både fysiske og digitale deltagere. Det er en smart idé, men stiller også ekstra krav til dig, som arrangør. Heldigvis har vi stor erfaring med dette, og kan tilbyde en bred vifte af koncepter.

Tag den digitale seer seriøst

Der er mange måder, at skabe inddragende oplevelser for både fysiske og digitale seer. Vi kan bruge engagement tools, vi kan lave et digitalt og live spor, vi kan sende live fra flere lokationer. Mulighederne er mange.
Kontakt os her