Få mere ud af jeres konferencer

Gør ligesom Google - brug CPHLIVE til at få mere ud af dit event.

I CPHLIVE løfter vi jeres digitale værtskab og går all in på engagement og digitalt nærvær.
I 10 år har vi arbejdet med medieproduktion til konferencer.
Vi har sendt live fra worldcups til 52 lande.
Vi har produceret 71 videoer på én dag for Google og designet hybrid konferencer i hele Danmark.
Uanset hvad, kommer vi med en god proces, et stærkt hold og iført en kæmpe ja-hat.

Konferencer har et uforløst potentiale

Vil du gøre din kommunikation levende og engagere dit publikum som aldrig før?

Det er det vi gør hos CPHLIVE. Vi er en medieproduktions-virksomhed der elsker at fortælle historier, og bruge den nyeste teknologi til at få det til at ske. Fra VR til AR, livestreaming til animation, vi har dig dækket. Vi skaber enkelhed og sikrer, at dit budskab bliver forstået, uanset hvor komplekst det er. Og det bedste er? Vi har et verdensomspændende netværk af eksperter klar til at hjælpe med at føre jeres vision ud i livet – det giver stor fleksibilitet, klimavenlighed og holder priserne nede. 

Én produktionsenhed med fælles medieplanlægning. 

Behovet for medie- og videoproduktion kan være mangeartede til en konference. Det er også derfor, at CPHLIVE i de sidste 10 år har lavet alt fra design af flyers til skærmproduktion, fra eventfilm til produktion af 72 videoer på samme dag! Vi har produceret live fra Danmark og Island på samme tid og vi har været i Las Vegas for at afvikle Augmented Reality-oplevelser. Der er ingen konference der er for stor eller for lille til os. Vi brænder for det, fordi vi bidrager til at faglig viden dokumenteres og kommunikeres udover konferencens grænser. Det kan vi kun, hvis vi samler al medieproduktion under én samlet proces. 

I betaler for mandskabet og ressourcerne er samlet på et sted, så hvorfor ikke udnytte det?  

 

Kindred Group - Sustainable Gamling Conference

Står du og skal planlægge en konference?

Vi er din digitale sparringspartner, som sikrer at den digitale seer tages seriøst, alt imens fysiske deltagere får én på opleveren.

CPHLIVE hjælper dig med at rammesætte og afvikle din konference, så den imødekommer forventninger, ambitioner og budget.

Hvis du allerede nu ved hvordan
du ønsker din næste konference
– så tag kontakt til os i dag.

Visk tavlen ren

Visk tavlen ren og glem for en kort stund hvordan man laver klassiske konferencer. Kan man udfordre rammerne? Eller hvordan tænker vi medieproduktion ind som et naturligt element. Vi kan skabe et helt koncept, der udnytter den teknologi som er tilgængelig. Ja, vi synes slet ikke det gør noget at vi rusker lidt op i den traditionelle agenda for konferencer. Men mindre kan selvfølgeligt også gøre det.

"I vores møde med CPHLIVE oplevede vi et stærkt hold af dygtige, kreative og nærværende medspillere. Vi blev ført gennem produktionen, fra første spirende idé, til et imponerende resultat. Processen var præget af tæt dialog og professionalisme, ligesom vi kunne mærke at CPHLIVE tog sig ttid til at sætte sig ind i netop vores setup og målgruppe. Desuden udstråler holdet en virkelig god energi, med massere af tid og engagement, som gav produktionen mulighed for at opnå det bedst mulige resultat inden for de givne rammer."
Christiane Kirkegaard Borup
Projektleder for Digitaliseringsdage, Styrelsen for IT og Læring

Medieproduktion ved konferencer. Processen kort fortalt

Ved afvikling af en konference er der et hav af processer der kører simultant. Vi hopper på medieproduktionssporet, og hjælper dig med at gå fra idé til de færdige produkter. 
Vi har afviklet konferencer i 10 år, og har erfaret at vores kunder nyder at have en teknisk specialist ved deres side.

Du kender til din målgruppe, formålet og agendaen – vi hjælper med den tekniske afvikling.
Vi giver dig her en overordnet introduktion til processen, hvor vi kan træde til alle steder. Formålet er, at du får en idé om, hvordan vi arbejder. 

Der findes forskellige tilgange til produktion

Produktion til en konference er ikke plug and play. Det afhænger af hvor mange ressourcer i kan afsætte, hvor meget budget der er, hvor meget det må fylde, hvor det skal udgives og vigtigst af alt, hvilket budskab i vil ud med. Vi præsenterer her forskellige koncepter til en konference. Vores specialister er fantastiske sparringspartnere og gode til at vejlede dig i den rigtige retning. Det koster ikke noget at få gode råd, så ring endeligt til os. 

Den digitale redaktion

Går du med tanker om, at at lave en video til din konference? Så skal du læse videre her.

Få masser af indhold optaget og redigeret på samme dag.

Med den digitale redaktion får du et produktionshold, som i løbet af konferencen dokumenterer og eksporterer indhold. Med en detaljeret medieplanlægning, kan vi producerer masser af indhold. Som eksempel producerede vi 72 video inkl. undertekster for Google til Cubekon på bare to dage. Det vil sige, at da vi tog fra konferencen var alt materiale uploadet og live på diverse platforme.
Kontakt os her

Dokumentation af konference

Du ønsker, at man på selve konferencen fokuserer på, at skabe en værdifuld oplevelse for de fysiske deltagere. Men du vil egentlig gerne dokumenterer alle de fede oplæg, som du har linet op.

Lad konferencen leve i mange år

Vi fokuserer på, at producerer indhold der er fængende og understøtter det faglige formål. Økonomien er selvfølgelig med til at definerer, hvor dynamisk vi kan lave indholdet. Snart kan du finde pakkepriser her på siden. Men i mellemtiden kan du sende os en mail, hvorefter vi skræddersyer et tilbud til dig.
Kontakt os her

Hybridmøde

Et hybridmøde betyder, at du laver en konference til både fysiske og digitale deltagere. Det er en smart idé, men stiller også ekstra krav til dig, som arrangør. Heldigvis har vi stor erfaring med dette, og kan tilbyde en bred vifte af koncepter.

Tag den digitale seer seriøst

Der er mange måder, at skabe inddragende oplevelser for både fysiske og digitale seere. Vi kan bruge engagement tools, vi kan lave et digitalt og live spor, vi kan sende live fra flere lokationer. Mulighederne er mange.
Kontakt os her