Vi er også
  • producere
  • technørder
  • animatorer
  • filmskabere
  • kunstnere

Og vi er eksperter i at oversætte din digitale strategi til visuelle produkter og content.

CPHLIVE- We bring stories to life

CPHLIVE er et medieproduktionshus, der hjælper kunder med at forenkle kompleks kommunikation og skabe inddragende oplevelser. Med fokus på storytelling og den nyeste teknologi kombinerer CPHLIVE teknologisk, produktions- og ledelsesmæssig ekspertise til at bringe kundernes idéer til live. Med et globalt netværk af eksperter og en passion for proces leverer CPHLIVE kreative løsninger, der engagerer, inspirerer og underholder. 

Hils på cheferne

Chefkortet er ikke noget vi bruger på kontoret – men det er os som du vil have mest kontakt med under dine projekter. Vi er altid klar på en god omgang sparring – så har du tvivl om hvordan du bedst griber en opgave an, hvordan en proces kunne se ud og hvor lang tid / hvor stort et budget der skal afsættes, eller om hvilke teknologiske muligheder der foreligger – Så send os en mail eller giv os et kald.

Pedro Bjerregaard

Partner, Kreativ Chef
“Vi behøver ikke tænke ud af boxen – Vi har alle værktøjerne herinde så alt er vitterligt muligt” mail : pedro@cphlive.dk mobil : +45 20119996

Fia Højsleth

Partner, Kundechef
“Vi tilføjer altid ambitioner til dit projekt – og det vil du mærke fra vores første samtale” mail : fia@cphlive.dk mobil : +45 29435838

Kolla Halldórsdóttir

Projekt Chef
“Om det er video, live, AR eller Podcast, så har vi en process der gør dig tryg fra dag 1” mail : kolla@cphlive.dk mobil : +45 28830309

Søren Kjøller

Teknisk Chef
“Jeg elsker at blive udfordret – dit projekt er formodentlig ikke så komplekst som du tror” mail : soren@cphlive.dk mobil : +45 51334925

VI ER

TREND-SPOTTERE & INNOVATØRE

Vi er altid på forkant med udviklingen, og vi forstår den nyeste teknologi – hvordan den virker, hvilke værktøjer den kræver, og hvordan den kan bruges til at omsætte dine ideer til virkelighed. Vi tilpasser teknologien til din kreative idé, og ikke omvendt. Fra live-streaming og animation til VR og AR, søger vi altid efter nye måder at tilpasse vores processer på, for at forblive førende inden for teknologi og produktion.

SPECIALISTER I KREATIV LEDELSE

Vores talent er teknologi, og vores passion processen. Vi definerer, tilpasser, designer og udfører. Med vores ekspertise inden for teknologi, produktion og ledelse skaber vi synergi mellem alle aspekter af produktionen og sikrer, at hvert enkelt detalje forløber gnidningsfrit. Mens vores ekspertise hjælper dig med at oversætte kompleksiteten i din branche, bringer vores procesdrevne tilgang din kommunikation ud i den virkelige verden.

LOKALE EKSPERTER MED ET GLOBALT NETVÆRK

I løbet af årene har vi samlet globale kompetencer, der hjælper os med at fortælle din historie. Vi skaffer den nyeste teknologi og den stærkeste ekspertise for at lette din produktion – fra start til slut. Mens vores in-house eksperter er baseret i København, samarbejder vi med kunstnere, teknologer, håndværkere, kreative og eksperter fra hele verden. For enhver type produktion er vores netværk af eksperter til din rådighed.

ALTID PÅ VEJ IND I NYE DIMENSIONER

Meget har ændret sig på et årti. Dengang transformererede vi dine arrangementer ved hjælp af den nyeste livestream-teknologi. I dag gør vi meget mere, da vi springer ind i nye dimensioner af medieproduktion. Mens vi bevæger os ud over skærmen, skaber vi nye, immersive oplevelser, der sigter mod at engagere, inspirere og underholde.