Indsigter og cases

CPHLIVE har eksisteret i snart 10 år. Vi har løbet stærkt og brændt for at skabe merværdi for vores kunder. Herunder finder du blandende indsigter og udvalgte cases. 

ESHRE's konference i Bella Center blev levendegjort med CPHLIVE's tekniske ekspertise. Fra dybdegående interviews til nøje tilpasset eventfilm, gav vi stemning og substans til begivenheden.

Jeg glæder mig til mine sidste år som elev i CPHLIVE, hvor mine kundskaber skal udvikles og finpudses. På trods af at CPHLIVE teamet er som min anden familie, og tanken om at vores veje en dag - ihvertfald midlertidigt - nok skal skilles, ser jeg frem til at blive færdiguddannet som 22-årig, og til at se hvordan de erfaringer jeg har fået med i rygsækken fra CPHLIVE kan bruges ude i den store verden.

Webinarserier er en god måde at engagere dit publikum, dele værdifuld viden og opbygge relationer. Men hvad er en webinarserie egentlig, og hvordan kan du få mest muligt ud af denne form for online præsentation? I dette blogindlæg vil vi udforske de forskellige aspekter af webinarserier og give dig indsigt i, hvordan du kan maksimere deres effektivitet og succes.

CPHLIVE har haft privilegiet at samarbejde med Pfizer i mange år, hvor vi har leveret en bred vifte af tjenester, herunder LIVE-events, videoer, træning og animationer. Selvom vi ikke kan dele det fortrolige indhold, vi har produceret for Pfizer, er vi utroligt stolte over vores bidrag til deres akademier og andre spændende projekter gennem årene. I denne blog vil vi gerne præsentere et af vores seneste samarbejder, fordi det er frit tilgængeligt indhold.

CPHLIVE har i de sidste 3 år leveret forskellige filmopgaver til Dansk Industri, herunder en reportagefilm fra Afrika og diverse animationsopgaver. Mange gange handler det om at være fleksibel og effektiv i dag-til-dag produktioner i hele Danmark - og dette projekt var ikke nogen undtagelse. Det var det også, da DI kontaktede os, om en hasteopgave, der skulle bruges til DI's topmøde.

Den nye generation af eventdeltagere kræver mere end mad og smil i en casefilm Traditionelt set har en casefilm eller stemningsfilm fra …