Indsigter og cases

CPHLIVE har eksisteret i snart 10 år. Vi har løbet stærkt og brændt for at skabe merværdi for vores kunder. Herunder finder du blandende indsigter og udvalgte cases. 

Med en blanding af ekspertise og kammeratskab klarede vi de tekniske udfordringer, som kulden præsenterede os for, og skabte en unik atmosfære, der kunne mærkes af alle, der så med hjemmefra. De lange nætter og tidlige morgener blev til historier, vi stadig deler i dag, og resultatet var intet mindre end enestående.

Koncerten blev streamet live på YouTube, og kommentarsporet eksploderede. Over 3500 mennesker deltog virtuelt, hvilket var imponerende i 2014.

Eventet, som strakte sig over to dage, blev produceret og sendt live fra en OB-vogn. Forberedelserne krævede omfattende teknisk og kreativ ekspertise samt en stram planlægning.

ESHRE's konference i Bella Center blev levendegjort med CPHLIVE's tekniske ekspertise. Fra dybdegående interviews til nøje tilpasset eventfilm, gav vi stemning og substans til begivenheden.

Jeg glæder mig til mine sidste år som elev i CPHLIVE, hvor mine kundskaber skal udvikles og finpudses. På trods af at CPHLIVE teamet er som min anden familie, og tanken om at vores veje en dag - ihvertfald midlertidigt - nok skal skilles, ser jeg frem til at blive færdiguddannet som 22-årig, og til at se hvordan de erfaringer jeg har fået med i rygsækken fra CPHLIVE kan bruges ude i den store verden.

Webinarserier er en god måde at engagere dit publikum, dele værdifuld viden og opbygge relationer. Men hvad er en webinarserie egentlig, og hvordan kan du få mest muligt ud af denne form for online præsentation? I dette blogindlæg vil vi udforske de forskellige aspekter af webinarserier og give dig indsigt i, hvordan du kan maksimere deres effektivitet og succes.