Vi er specialister i animationsvideoer

2D, 3D, Motion Graphics, Green Screen, Stop-motion etc.

Hos CPHLIVE arbejder vi på tværs af disciplinerne med specialister indenfor hvert område, så uanset om du skal bruge enkle animationer til din hjemmeside eller have produceret en hel 3D-film, så har vi ekspertisen.

Gør det komplekse simpelt med animerede videoer.

Med en animationsfilm kan du gøre komplekse budskaber simple og samtidig skabe ekstraordinær opmærksomhed hos dit publikum.
Animationsvideoer er et oplagt valg, når du ønsker et levende format til dit budskab – og der er nærmest uendelige muligheder. 

CPHLIVE tilbyder produktion af din næste animation, og vi arbejder på tværs af disciplinerne med de bedste inden for hvert område. Du kan derfor vide dig sikker på, at din opgave er i sikre hænder hos vores specialister.

cphlive digital medieproduktion

Eksempler på animation

Animationsfilm er svære at give pris på før vi kender til ambitionsniveau og detaljegrad. Så send os gerne en mail hvor du prøver at beskrive hvad du søger, og endnu bedre, send nogle referencer med. 

Hvad er animation?

Animation er en paraplybetegnelse, der dækker over motion graphics, 2D-animation, 3D-animation, stopmotion-animation, rotoscope-animation, motion capture og typografi- animation.

Forvirret?
Det behøver du ikke være. Vi skal nok hjælpe dig. Vi fortæller dig om forskelle og ligheder, samt fordele og ulemper mellem de forskellige animationstyper, og med udgangspunkt i dine ambitioner, ressourcer og budget beslutter vi, hvilken type animation der bedst muligt opfylder dine behov og indfrier dine forventninger.

Det vigtigste er, at du har en idé om hvad din animation skal handle om, eller hvad budskabet skal være.
Så kan vi hjælpe dig videre ved at tage en god snak om hvordan vi på bedste vis får produceret animationsfilmen.

Hvis du ved hvad din animation skal handle om – så lad os snakke om hvordan vi på bedste vis kan få produceret animationsfilmen.

0045 20119996

Mød Søren Kjøller

"Kunsten er at gøre det komplekse simpelt. ...og smukt"

Hos CPHLIVE har vi adgang til et globalt netværk af kreative talenter, og det betyder, at vi kan producere alle former for animation. Med snart 20 års erfaring, er Søren vores animations-specialist. Han har en gennemgribende teknisk forståelse for animationsarbejdet, og sørger for at du føler dig godt informeret og i trygge hænder gennem hele processen.

Har du spørgsmål omkring dit projekt, så kontakt Søren på 51 33 49 25
eller mail :

2D-animation er den oprindelige stil inden for animation.
Denne form for animation har en forholdsvis fleksibel fremgangsmåde, hvilket gør den til et fremragende valg til en række forskellige formål, eksempelvis tegnefilm, salgsvideoer, forklaringsvideoer, liveshows og meget mere.
Den digitale tidsalders mange nye teknologier har resulteret i at animatorer i dag har adgang til en række digitale værktøjer og teknikker, der gør 2D-animationsprocessen mere strømlinet.
2D-animation kaldes i dag også ofte for motion graphics.

3D-animation var revolutionerende da den blev introduceret.
Med teknikken er det ikke kun muligt for animatorer at skabe mere realistiske animerede oplevelser der er nemmere at fordybe og leve sig ind i – det har også praktiske anvendelsesmuligheder inden for brancher som medicin og arkitektur.

Stopmotion er det, du ser i mange klassiske animationsfilm.
Stopmotion produceres ved at tage en masse billeder i en bestemt sekvens, for så at samle billederne for at skabe en illusion af bevægelse.
Det skaber både en unik æstetik og er samtidig en forholdsvis omkostningseffektiv animationsform, da man ikke skal bruge lige så store mængder dyrt udstyr som ved andre typer af animationer.

Med motion capture-animationsteknikken i 3D skabes der ultra-realistiske animationer baseret på live-action scener.
Denne animationstype bruges ofte i spilindustrien, når der skal skabes realistiske karakteranimationer.
Motion capture-animationer kræver, at skuespillerne skal i dragter, der sporer bevægelser og interaktioner, så disse kan genskabes efterfølgende med computergrafik.

Typografi-animation er produktionen af animeret tekst, hvilket også kaldes kinetic typography.
Denne animationstype anvendes ofte i film, når der skal skabes interessante titelskærme og meget mere.
Virksomheder bruger gerne typografi-animation, når der skal produceres forklaringsvideoer, interaktive statistiske modeller, interessante præsentationer og uddannelses-materiale til medarbejdere og kunder.
Typografisk animation er som oftest en af de mest overkommelige og priseffektive typer af animation.

Har du et andet spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os – vi elsker at blive udfordret 🙂

Animationsprocessen i korte træk

Selvom der er meget specifikke arbejdsgange og processer for hver enkelt animationstype, har vi for overskuelighedens skyld valgt at dele en overordnet proces, så du kan få et overblik over produktionen af animationsfilm.
Overvejer du at få produceret en animation, eller har du specifikke spørgsmål til de forskellige animationer, er du meget velkommen til at kontakte os for en uddybende snak.
Vi elsker at nørde tekniske løsninger og processer, så det er aldrig spild af vores tid.

Det koster ikke noget at få gode råd

Vi elsker gode idéer og tiltag, så tag endelig kontakt til os, uanset hvor du er i processen.

Hvis du ønsker et tilbud – så skriv alle de detaljer ned du har om projektet, så vender vi hurtigt tilbage med et overslag.