CASE: Digitalt Interaktiv Læringsforløb

SKYND DIG AT KOMME IGANG

Interaktive læringsforløb bliver et must!

CPHLIVE har altid arbejdet med fagligt forankret indhold, især formidling indenfor medicinalindustrien. Vi har lavet og laver stadigt en bred vifte af undervisningsfilm til praktiserende læger, sygeplejersker og speciallæger.

I lang tid har vi arbejdet med konceptet interaktiv læring, men det har længe været for komplekst og dyrt at udføre. Heldigvis udvikler teknologien sig hurtigt, hvilket betyder at det nu er muligt at skabe fede interaktive undervisningsforløb, uden at vejen dertil er så kompleks.

I denne film kan du se, hvilke muligheder der er for at skabe interaktive oplevelser. 

Vi ved, at fysisk og digital læring vil smelte sammen i de kommende år.

Det vil ikke længere være et spørgsmål om enten-eller, men om både-og. Zoomer vi ind på den private sektor, og uddannelse af kunder eller medarbejdere, vil vi opleve, at fysisk undervisning prioriteres når det gælder interaktion med hinanden. Det vil sige at undervisningen er teambaseret. Dernæst vil vi opleve, at individuel læring prioriteres online. Med øget skærmtid og “information overload” vil det ikke længere være nok “bare” at lave en video. Det er vigtigt at engagere deltageren og give dem mulighed for at føle, at de har medejerskab i undervisningen eller at de er en del af en oplevelse.

Hvad er et digitalt interaktivt læringsforløb egentligt?

Et digitalt interaktivt læringsforløb er en form for læring, hvor eleverne bruger digitale værktøjer og medier til at interagere med læringen – i stedet for kun at lytte til en lærer eller læse i en bog. Det kan være i form af online quizzer, simuleringer, virtuelle omgivelser eller interaktive videoer, der er designet til at engagere eleverne og gøre læringen mere spændende og relevant. Det kan også være i form af digitale platforme, hvor eleverne kan kommunikere med både hinanden og læreren, dele deres arbejde og give feedback. Formålet med et digitalt interaktivt læringsforløb er, at øge elevernes motivation og engagement i læringen og give dem flere muligheder for at demonstrere deres viden og færdigheder.

Hos CPHLIVE er vi specialister i at designe digitale interaktive læringsforløb.

Vi er specialister i at designe digitale interaktive læringsforløb, der muliggør integration af kompetenceudvikling i praktisk læringen på arbejdspladserne. Vi er passionerede for at omdanne teori til praksis, og vi tror at dette gøres bedst ved at motivere modtageren.

Går du og overvejer at lave et online læringsforløb? Kontakt os for et uforpligtende inspirationsmøde.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *