Derfor har vi købt en motion capture dragt.

Du overvejer måske at investere i en motion capture-dragt, også kendt som en mocap-dragt? Det er ikke en tosset idé. Faktisk er det en rigtig god investering i mange brancher.

Derfor har vi også valgt at købe Rokokos Smartsuit Pro IIHer opremser vi lidt om hvad vi tænker os at bruge den til. 

I vores brance, film- og spilbranchen, kan en mocap-dragt hjælpe med hurtigt og effektivt at skabe ultrarealistiske animationer af menneskelige karakterer.

Du kan iføre dig dragten og optage dine bevægelser, så animationerne bliver autentiske og troværdige.

I denne dragt har vi også sensorer på alle fingrene, hvilket eliminerer mange timers arbejde for vores animatorer når vi producerer karakteranimation. 

Se mere om det i videoen her, hvor Pedro ifører sig dragten: 

Teater- og eventbranchen har også spændende muligheder for at gøre deres forestillinger mere interaktive og digitale. Nu kan publikum interagere med virtuelle karakterer i realtid. Fedt, ikke?

En anden fordel ved mocap-dragter er nemlig, at de kan optage og videreformidle data i realtid. Det betyder, at du kan få øjeblikkelig feedback. Det er ganske praktisk hvis du skal have en 3D-karakter, live på scenen.

Alt i alt er mocap-dragter en god investering, fordi de blandt andet kan skabe ultrarealistiske animationer og interaktive forestillinger. I tillæg kan de kan optage data i realtid, så du kan få øjeblikkelig feedback og justere ‘on the fly’. 

Så hvis du er i en branche hvor det er vigtigt at have disse værktøjer, så er det bestemt ikke en dårlig idé at investere i en mocap-dragt.

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces.
Så giv mig et kald hvis du vil have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion.
Telefon : +45 20119996
Mail : pedro@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *