Derfor har vi købt en motion capture dragt.

Du overvejer måske at investere i et motion capture-dragt, også kendt som en mocap-dragt? Det er ikke så tosset af en idé. Faktisk er det en rigtig god investering for mange brancher.

Derfor har vi også valgt at købe Rokokos Smartsuit Pro IIOg her lister vi lige lidt  om hvad vi tænker at bruge den til. 

I vores brance, film- og spilbranchen, kan en mocap-dragt hjælpe med hurtigt og effektivt at skabe ultra-realistiske animationer af menneskelige karakterer.

Du kan iføre dig dragten og optage dine bevægelser, så animationerne bliver  autentiske og troværdige.

I denne dragt har vi også sensorer på alle fingrene, hvilket eliminerer mange timers arbejde fra vores animatorer når vi producerer karakteranimation. 

Se mere om det i videoen her, hvor Pedro ifører sig dragten: 

Teater og event branchen har også store, spændende muligheder for at gøre deres forestillinger mere interaktive og digitale. Nu kan publikum interagere med virtuelle karakterer i realtid. Så fedt, ikke?

En anden fordel ved mocap-dragter er nemlig, at de kan optage og videreformidle data i realtid. Det betyder, at du kan få øjeblikkelig feedback. Det er super handy hvis du skal have en 3D karakter på scenen live.

Alt i alt, så er mocap-dragter en god investering fordi de blandet andet kan skabe ultra-realistiske animationer og interaktive forestillinger. Plus, de kan optage data i realtid, så du kan få øjeblikkelig feedback og justeringer. 

Så hvis du er i en branche, hvor det er vigtigt at have disse værktøjer, så er det bestemt ikke en dårlig idé at investere i en mocap-dragt.

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces.
Så giv mig et kald hvis du vil have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion.
Telefon : +45 20119996
Mail : pedro@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *