CASE: Digitaliserings dage

EN REDAKTIONEL TILGANG TIL ET DIGITALT EVENT

Digitaliserings dage 2022

Et helt års forberedelse kulminerede i et stort live-event d. 9-10 november.

Få et uddrag af dagene i videoen her : 

Seks online scener på vores samarbejdspartners platform (Qbrick), og live-streaming fra tre scener. 51 oplæg blev vist for over 5000 besøgende på de to dage. Det var et mix af live og præproduceret indhold.

Hvordan tilrettelægger man et engagerende liveshow for flere tusinde undervisere?

Dette spørgsmål stillede Styrelsen for IT og Læring sig tilbage i 2021, efter at have eksekveret en “simpel” live-streaming til Læringsfestivalen. Selvom udtrykket for seeren var ligetil, havde det været en stor mental omvæltning for Styrelsen for IT og Læring at skulle gå fra et fysisk til et live event. 

Det forstår vi godt!

Skab overblik og et fælles sprog med en oplevelsesmanual.

Christiane Kirkegaard Borup sluttede sig til teamet på Styrelsen for IT og læring, hvor hun tog sin erfaring med afviklingen af live events som pædagogisk konsulent i Køge kommune med sig. Og så valgte hun at tage os med på rejsen. 

I workshops analyserede vi drømme, rammer, målgruppe og benspænd, som udmundede sig i en oplevelsesmanual – udarbejdet af CPHLIVE. Der var mange interessenter i udførelsen af Digitaliserings dage, og med manualen søgte vi at skabe en fælles forståelse og udtryk for al kommunikation. Manualen havde derfor til formål at guide bidragsydere til at forstå, hvilken oplevelse man ønskede at skabe.

Samarbejdet mellem produktionshuset og kunden er afgørende for succes.

Der blev udarbejdet detaljerede rundowns og afholdt mange procesmøder, for at sikre at intet blev tabt på gulvet. Styrelsen for IT og Læring stod selv for at sammensætte et inspirerende program. CPHLIVE fokuserede på at omdanne brugeroplevelsen til et 100% digital format.

Det er altid vildt at sende live! Adrenalinen pumper rundt i kroppen, og der er ingen ommere. 
Samarbejdet mellem produktionshuset og kunden er afgørende for succes. Vi skal føle tryghed for at kunne gå ud over scenekanten. 

Har du sendt live før, så kender du følelsen. 

Mangler du en sparringspartner? Tøv ikke med at kontakte os!

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *