CASE: Profilfilm

SKAB NÆRVÆRENDE FILM!

Gør din virksomhedsprofil personlig med profilfilm.

Vi elsker at udfordre det gængse, og har derfor eksperimenteret med  profilfilms-konceptet (præsentationsvideoer). Normalt er en profilfilm fokuseret på at kommunikere en virksomheds historie. 

Er det en medarbejder man portrætterer, så skal det helst stemme overens med virksomhedens vision, mission og DNA. Vi mener, at man hurtigt kan miste seeren, da det ofte bliver ret forudsigeligt. Vi udfordrede vores instruktør og fotograf Aleksander, med opgaven om at lave en anderledes profilfilm på CPHLIVE’s specialister.

Her kan du se et af resultaterne

Med den rigtige instruktør, kan du komme helt ind under huden på dine kollegaer / ansatte.

Aleksander gennemførte dybdegående interviews med alle medarbejderne, alt i mens kameraet kørte. Her havde han forberedt spørgsmål som skulle give en 360-graders forståelse af medarbejderen. Man snakkede om barndom, drømme, ambitioner, frygt, udfordringer, osv. Efterfølgende sad Aleksander tilbage med en masse råmateriale som skulle munde ud i 6 film. Aleksander lavede første udkast på filmene, før han rådførte sig med medarbejderen. Hvorfor gjorde han det? 1) Det er altid svært selv at skulle vurdere, hvad der er relevant  2) Som instruktør ser man noget, som medarbejderen og virksomheden ikke ser.

Det er første gang, at vi oplever så meget respons på internt produceret indhold.

Der har været enorm respons på disse film, fordi de rører noget i seeren. Vi har lært, at hvis du viser din sårbarhed, skaber du tryghed. Vores kunder, venner og netværk har opdaget nye sider af os, som dermed har en positiv effekt på virksomheden.

Vær autentisk, så dine medarbejdere/kollegaer mærker, at virksomheden vil dem - det hele af dem.

Vi tror på at profilfilm er med til at vise virksomheden som en levende organisme, der rummer hele mennesket. I en tid hvor der er meget fokus på sund arbejdskultur, tror vi, at profilfilm kan være med til at nedbryde nogle af de fordomme som folk kan have om din virksomhed.

Sig hej til Pedro

Founder, Techspecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 20119996
eller mail på pedro@cphlive.dk