Profilfilm

SKAB NÆRVÆRENDE FILM!

Gør din virksomhedsprofil personlig med profilfilm.

Vi elsker, at udfordre normalen, og har derfor eksperimenteret med konceptet profilfilm (præsentationsvideo). Normalt er en profilfilm fokuseret på at kommunikerer en virksomheds historie. 

Er det en medarbejder man portrættere, så skal det helst stemme overens med virksomhedens vision, mission eller DNA. Vi mener, at man hurtigt kan miste seeren, da det bliver forudsigeligt. Vi udfordrede vores instruktør og fotograf Aleksander, med opgaven om at lave en anderledes profil film på CPHLIVE’s specialister.

Her kan du se et af resultaterne

Med den rigtige instruktør, kan du kommer helt ind under huden på dine kollegaer / ansatte.

Aleksander gennemførte dybdegënde interviews med alle medarbejdere, alt i mens kameraet kørte. Her havde han forberedt spørgsmål, som skulle give en 360 graders forståelse af medarbejderen. Man snakkede om barndom, drømme, ambitioner, frygt, udfordringer, osv. Efterfølgende sad Aleksander tilbage med en masse råmateriale, som skulle ende ud i 6 film. Aleksander lavede første udkast på filmene før han rådførte sig med medarbejderen. Hvorfor gjorde han det? 1) Det er altid svært selv at skulle vurderer, hvad er relevant viden 2) Som instruktør ser man noget, som medarbejderen og virksomheden ikke ser.

Det er første gang, at vi oplever så meget respons på internt produceret indhold.

Der har været enorm respons på de filmene, fordi de røre noget i seeren. Vi har lært, at viser du sårbarhed, skaber du tryghed. Vores kunder, venner og netværk har opdaget nye sider af os, som dermed har en positiv effekt på virksomheden.

Tør vær autentisk, så dine medarbejdere/kollegaer mærker, at virksomheden vil dem - det hele af dem.

Vi tror på, at profilfilm er med til at vise virksomheden, som en levende organisme, der rummer det hele menneske. I en tid, hvor der er ekstra fokus på sund arbejdskultur tror vi, at profilfilm, kan være med til at bryde nogle antagelser din virksomhed kunne have.

Sig hej til Pedro

Founder, Techspecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 20119996
eller mail på pedro@cphlive.dk