Valentines day – Social medie post

En beskeden research på, om AR er moden til at blive rullet ud på SoMe

I CPHLIVE er vi nørder inden for medieproduktion. Vi scanner markedet for nye tendenser, tester det af og videreformidler det til vores kunder. 

I de sidste to år har vi leget med Augmented Reality i alle afskygninger. Men alt har været fokuseret vores kunder, som er B2B markedet. Her oplever vi, at AR har en solid plads i medieproduktionen, hvor brugerne føler sig trygge i at anvende det.

Men hvordan står det egentligt til for B2C? Det ville vi forsøge at teste i lille skala. Vi ville teste, om “Holiday content” på SoMe er moden til AR. 

Hvad var udgangspunktet?

CPHLIVE har en mindre fanskare på Instagram, Linkedin og Facebook. Vi er primært bygget op på netværk, så det var en øvelse at skulle promovere på SoMe. 😉

Vi besluttede følgende:

  1. Organisk reach (IG 500 følgere, FB 1.200 følgere, LI 176 følgere)
  2. Post efter kl 12.00
  3. Forsøg med Hemmingsen
  4. Aktiver på kollegaers platforme 

Hvad siger tallene?

I løbet af 24 timer havde vi 250 aktiveringer af Valentines oplevelsen. Det vil sige, at der var 250 unikke aktiveringer af vores AR oplevelse. 

 

Opsummering

Vi er nysgerrige på al medie produktion, og for at vi kan vejlede vores B2B kunder, skal vi selv prøve det af. Det var det overordnet formål med Valentines oplevelsen. Vi har haft forsøgspersoner i alle aldre, hvor vi må konstatere at AR stadig er for det yngre segment, digitale hajer, trend spotters og faglig formidling. Det er ikke nået ud til Hr. og Fru Danmark endnu. Det betyder, at man skal indtænke undervisning/vejledning i oplevelsen, hvis man vil forsørge sig med AR i bred markedsføring. Her er B2C markedet måske ikke helt modent endnu, hvorimod ser på vi B2B, er der rig mulighed for at bruge AR.   

Antal af aktiveringer er ikke altid det vigtigste. Der er flere der fokuserer på mikro influencing, hvor AR kunne være oplagt at bruge. Vi oplever, at det har en “sejheds”-faktor over sig. 

Prøv Valentines oplevelsen her

Du skal selvfølgelig også have muligheden for, at sende en hilsen til en du holder af. Alternativt kan du sende den til mig, med ønske om et møde. Så booker jeg det ind. 🙂

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *