CASE: Valentines day – Social media post

Lidt research om hvorvidt AR er modent til udrulning på SoMe

I CPHLIVE er vi nørder inden for medieproduktion. Vi scanner markedet for nye tendenser, tester dem og videreformidler dem til vores kunder. 

I de sidste to år har vi leget med Augmented Reality i alle dens afskygninger, men alt har med fokus på vores kunder, som er B2B-markedet. Her oplever vi at AR har en solid plads i medieproduktionen, hvor brugerne føler sig trygge ved at anvende det.

Men hvordan står det egentligt til for B2C? Det ville vi forsøge at teste i lille skala. Vi ville teste, om “Holiday Content” på SoMe er modent til AR. 

Hvad var udgangspunktet?

CPHLIVE har en mindre fanskare på Instagram, Linkedin og Facebook. Vi er primært bygget op på netværk, så det var en øvelse at skulle promovere på SoMe. 😉

Vi besluttede følgende:

  1. Organisk reach (IG 500 følgere, FB 1.200 følgere, LI 176 følgere)
  2. Post efter kl 12.00
  3. Forsøg med Hemmingsen
  4. Aktiver på kollegaers platforme 

Hvad siger tallene?

I løbet af de første 24 timer, havde vi 250 aktiveringer af Valentines Day-oplevelsen. Dvs. at der var 250 unikke aktiveringer af vores AR-oplevelse. 

 

Opsummering

Vi er nysgerrige på al medie produktion, og for at vi kan vejlede vores B2B kunder, skal vi selv prøve det af. Det var det overordnede formål med Valentines Day-oplevelsen. Vi har haft forsøgspersoner i alle aldre, hvor vi må konstatere at AR stadigt er for det yngre segment, digitale hajer, trendspottere og faglige formidlere. Det er ikke nået ud til Hr. og Fru Danmark endnu. Det betyder, at man skal indtænke undervisning/vejledning i oplevelsen hvis man vil forsørge sig med AR indenfor almen markedsføring. Her er B2C-markedet måske ikke helt modent endnu, hvorimod at hvis vi ser på B2B, er der rig mulighed for at bruge AR.   

Antal af aktiveringer er ikke altid det vigtigste. Der er flere der fokuserer på mikro-influencing, hvor AR kunne være oplagt at bruge. Vi oplever, at det har en coolness-faktor over sig. 

Prøv Valentines oplevelsen her

Du skal selvfølgelig også have muligheden for at sende en hilsen til en du holder af. Alternativt kan du sende den til mig, med ønske om et møde. Så booker jeg det ind. 🙂

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *