CASE: Kampagne på en uge – fra idé til aktivering

CPHLIVE hjælper Dansk Industri med at skabe en dynamisk teaser video på en halv dag

Effektiv videoproduktion

CPHLIVE har i de sidste 3 år leveret forskellige filmopgaver til Dansk Industri, herunder en reportagefilm fra Afrika og diverse animationsopgaver. Mange gange handler det om at være fleksibel og effektiv i dag-til-dag produktioner i hele Danmark – og dette projekt var ikke nogen undtagelse.

BAGGRUND FOR PROJEKTET

Dansk Industri ønskede at lave en teaser video til deres nye kampagne, men opgaven kom sent i forløbet, og derfor var det vigtigt at være effektive i eksekveringen. Det var også afgørende at være fleksible og kunne tilpasse os direktørens travle skema, samtidig med at produktionen skulle være kreativt og godt afviklet.

CPHLIVES BIDRAG

CPHLIVE bidrog med en kreativ tilgang til projektet og lavede 3 forskellige settings for at skabe dynamik i videoen. En af de udfordrende settings involverede en cykeltur, som gjorde produktionen mere kompleks. Men CPHLIVE var forberedte og sørgede for at cykle ruten for afviklingen og lejede en ladcykel, som vores fotograf kunne sidde i. Med et godt forarbejde kunne CPHLIVE lave hele produktionen på en halv dag og klippe det hele færdigt på en dag mere.

EVALUERING

Evalueringen af projektet var positiv, og det understregede, at det er muligt at udføre effektive produktioner på kort tid uden at gå på kompromis med kreativitet og kvalitet. CPHLIVE har gennemført et utal af samme type produktioner, hvor de har kunnet trække på deres erfaringer og ekspertise for at levere en kreativ og effektiv løsning på kort tid.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *