CASE: Kampagne på en uge – fra idé til aktivering

CPHLIVE hjælper Dansk Industri med at skabe en dynamisk teaser-video på en halv dag

Effektiv videoproduktion

CPHLIVE har i de seneste tre år leveret forskellige filmopgaver til Dansk Industri, herunder en reportagefilm fra Afrika og diverse animationsopgaver. Mange gange handler det om at være fleksibel og effektiv i dag-til-dag produktioner i hele Danmark – og dette projekt var ikke nogen undtagelse.

BAGGRUND FOR PROJEKTET

Dansk Industri ønskede at lave en teaser-video til deres nye kampagne, men opgaven kom sent i forløbet og derfor var det vigtigt at være effektive i eksekveringen. Det var også afgørende at vi var fleksible og i stand til at tilpasse os til direktørens travle skema, samtidigt med at vi skabte en kreativ og velafviklet produktion.

CPHLIVES BIDRAG

CPHLIVE bidrog med en kreativ tilgang til projektet og lavede 3 forskellige settings for at skabe dynamik i videoen. En af de udfordrende settings, involverede en cykeltur der udfordrede og komplicerede produktionsprocessen. Men CPHLIVE var forberedte, og sørgede for at leje en ladcykel, som vores fotograf kunne sidde i undervejs. Med godt forarbejde kunne CPHLIVE lave hele produktionen på en halv dag.

EVALUERING

Evalueringen af projektet var positiv, og den understregede at det er muligt at udføre effektive produktioner på kort tid – uden at gå på kompromis med kreativitet og kvalitet. CPHLIVE har gennemført et utal af denne type produktioner, hvor vi har kunnet trække på vores erfaringer og ekspertise for at levere en kreativ og effektiv løsning indenfor en stram deadline.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *