CASE: Roskilde Festival

CPHLIVE elsker musikken! Vi griber enhver chance for at udbrede kendskabet til upcomming kunstnere.

Et tre årigt samarbejde med Roskilde festival

CPHLIVE har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Roskilde Festival i flere år. I 2017 livestreamede vi åbningen af festivallen og skabte en backstage-studie, der udforskede musikprogrammet og samtidig lavede sjovt indhold i køen. Der var mange spændende udfordringer med at sende LIVE fra Roskilde Dyreskueplads, og ovenikøbet regnede det, strømmen gik og meget mere. Det er en stor del af CPHLIVEs DNA. Vi sprang ud i vilde projekter, hvor kunden var velinformeret om, at vi tester mens vi eksekvere. Vi legede med formater og var meget ambitiøse med det teknik, der dengang var tilrådighed. 

Nye koncepter på kort tid

I 2018 ønskede Roskilde Festival at fremvise programmet på en ny og spændende måde, og derfor blev CPHLIVE involveret i at skabe en serie af videoer, der fortalte om kunstnere og alt det, som Roskilde Festival også byder på – kulturen, kunsten, stemningen og meget mere.

CPHLIVE var med til at definere konceptet, indsamle materiale, optage indhold og kommunikere med kunstnere for at levere en række super fede film til festivalen. Kundens glæde var tydelig, og CPHLIVE blev også bedt om at levere spots til Orange Scene og Arena, hvilket vidner om vores dybe engagement og ekspertise i musikbranchen.

THE STARS OF TOMORROW

ACTS WITH IMPACT

ART AT ROSKILDE FESTIVAL

14 ACTS THAT WILL SUPRISE YOU AT ROSKILDE FESTIVAL

ROSKILDE FESTIVAL VALUE STORY

ROSKILDE FESTIVAL SPOT - ORANGE SCENE

Vi elsker musikken.

CPHLIVEs passion og kreativitet i medieproduktionen kommer til udtryk i vores musiknerve, hvor vi har hjulpet up and coming kunstnere med CPHLIVE SESSIONS og skabt engagerende online live-koncerter i samarbejde med KODA. Nu har vi etableret en ungdomsredaktion i samarbejde med The Music Company, hvor unge kunstnere og kreative kan udvikle koncepter for at nå et bredere publikum med deres musik. Gennem årene har CPHLIVE været stolte samarbejdspartnere med Roskilde Festival, og vi ser frem til at fortsætte med at skabe fantastiske og inspirerende projekter i fremtiden.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *