CASE: Roskilde Festival

CPHLIVE elsker musikken! Vi griber enhver chance for at udbrede kendskabet til fremadstormende kunstnere.

Et tre årigt samarbejde med Roskilde festival

CPHLIVE har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Roskilde Festival i flere år. I 2017 livestreamede vi åbningen af festivallen og skabte en backstage-studie, der udforskede musikprogrammet og samtidig lavede sjovt indhold til køen. Der var mange spændende udfordringer ved at sende live fra Roskilde Dyreskueplads – ovenikøbet regnede det, strømmen gik og meget mere.  Med kundens velsignelse sprang vi ud i vilde projekter og testede mens vi eksekverede. Vi eksperimenterede med formater og var meget ambitiøse i forhold til den teknik, der dengang var til rådighed. 

Nye koncepter på kort tid

I 2018 ønskede Roskilde Festival at fremvise programmet på en ny og spændende måde, og derfor blev CPHLIVE involveret i at skabe en serie af videoer, der fortalte om kunstnerne og alt det, som Roskilde Festival også byder på – kultur, kunst, stemning og fællesskab.

CPHLIVE var med til at definere konceptet, indsamle materiale, optage indhold og kommunikere med kunstnerne – for så at levere en række fantastisk og medlevende film til festivalen. Kundens glæde var tydelig, og CPHLIVE blev da også bedt om at levere spots til Orange Scene og Arena, hvilket vidner om vores dybe engagement og ekspertise i musikbranchen.

THE STARS OF TOMORROW

ACTS WITH IMPACT

ART AT ROSKILDE FESTIVAL

14 ACTS THAT WILL SUPRISE YOU AT ROSKILDE FESTIVAL

ROSKILDE FESTIVAL VALUE STORY

ROSKILDE FESTIVAL SPOT - ORANGE SCENE

Vi elsker musikken.

CPHLIVEs passion og kreativitet indenfor medieproduktion kommer til udtryk i vores musikalske nerve, hvor vi har hjulpet ‘up-and-coming’ kunstnere med CPHLIVE SESSIONS, og skabt engagerende online live-koncerter i samarbejde med KODA. Vi har etableret en ungdomsredaktion i samarbejde med The Music Company, hvor unge kunstnere kan udvikle koncepter og nå ud til et bredere publikum med deres musik. Igennem årene har CPHLIVE været en stolt samarbejdspartner for Roskilde Festival, og vi ser frem til at fortsætte med at skabe utrolige og inspirerende projekter i fremtiden.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *