CASE: Halvanden uges produktion i Indien, New York og Tyskland

CPHLIVE hjælper Dansk Industri med at levere indhold til DI's topmøde.

Effektiv videoproduktion

CPHLIVE har i de sidste tre år løst forskellige filmopgaver for Dansk Industri, herunder en reportagefilm fra Afrika og diverse animationsopgaver. Mange gange handler det om at være fleksibel og effektiv i dag-til-dag produktionerne i hele Danmark – og dette projekt var ikke nogen undtagelse.

Det var det også, da DI kontaktede os med en hasteopgave, der skulle bruges til DI’s topmøde. 

En lille ekstraopgave, som var sammenklip af en film. 

BAGGRUND FOR PROJEKTET

Dansk Industri kontaktede CPHLIVE om filmproduktion i Indien og Tyskland, samt klipning af materiale fra New York. De skulle bruge materialet to uger senere til DI’s topmøde. Vi blev bedt om at optage og klippe materialet, så det kunne vises på tre storskærme i salen. Yderligere blev vi bedt om at producere film til DI-prisen, som også skulle bruges til Topmødet. 

På besøg på internationale kontorer

CPHLIVES BIDRAG

CPHLIVE bruger en del tid og ressourcer på at headhunte og teste kreative samarbejder i hele verden, således at vi kan arbejde effektivt når kunden kommer med en forespørgsel. Vi prioriterer, at bruge lokale kræfter af tre årsager. 

  1. Støtte lokalt
  2. Spare penge og ressourcer og øge bæredygtighe
  3. Kulturel forståelse

CPHLIVE producerede i Indien og Tyskland ca. fire dage efter den første henvendelse. Simultant kom med vi designudkast til skærmproduktion, og optog og klippede materiale til DI-prisen. 

EVALUERING

Det var en hektisk proces, hvor alt skulle gå meget stærkt. Det er svært at undgå små misforståelser, så CPHLIVE og Dansk Industri havde på forhånd afstemt forventninger, og var indforstået med at vi skulle arbejde hurtigt. Derfor oplevede vi en kunde, som var ovenud tilfreds, og mest af alt imponeret over, at vi kunne levere så flot et slutresultat på så kort tid. 

DI Prisen tilpasset skærmproduktion

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *