CASE: Produktion i indien, New York og Tyskland på 1,5 uge

CPHLIVE hjælper Dansk Industri med at leverer indhold til DI's topmøde.

Effektiv videoproduktion

CPHLIVE har i de sidste 3 år leveret forskellige filmopgaver til Dansk Industri, herunder en reportagefilm fra Afrika og diverse animationsopgaver. Mange gange handler det om at være fleksibel og effektiv i dag-til-dag produktioner i hele Danmark – og dette projekt var ikke nogen undtagelse.

Det var det også, da DI kontaktede os, om en hasteopgave, der skulle bruges til DI’s topmøde. 

Lille ekstra opgave, som var sammenklip af en film. 

BAGGRUND FOR PROJEKTET

Dansk Industri kontaktede CPHLIVE om produktion i  Indien og Tyskland, samt klip af materiale fra New York. De skulle bruge materialet to uger efter til DI’s Topmøde. Vi blev bedt om at optage og klippe materiale så det kunne vises på tre storskærme i salen. Yderligere blev vi spurgt til at producerer film til DI prisen, som også skulle bruges til Topmødet. 

På besøg på internationale kontorer

CPHLIVES BIDRAG

CPHLIVE bruger en del tid og respurcers på at headhunte og teste kreative samarbejder i hele verdenen, således at vi kan arbejde effektivt når kunden, kommer med en forespørgsel. Vi prioriterer, at bruge lokale kræfter af tre årsager. 

  1. Støtte lokalt
  2. Spare penge og resourcer på planeten
  3. Kulturel forståelse

CPHLIVE producerede i Indien og Tyskland ca. fire dage efter første henvendelse. Simultant kom med vi designudkast til skærmproduktion, og optog og klippede DI prisen. 

EVALUERING

Det var en hektisk proces, hvor alt skulle gå meget stærkt. Det er svært ikke, at opleve små misforståelser. CPHLIVE og Dansk Industri havde på forhånd afstemt forventninger og var indforstået med, at vi skulle arbejde hurtigt. Derfor oplevede vi en kunde, som var meget tilfreds, og mest af alt imponeret over, at vi kunne leverer så flot et slut resultat på så kort tid. 

DI Prisen tilpasset skærmproduktion

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *