Fia er 110% tilbage!

"Det understreger, at vi for fire år siden tog den rigtige strategiske beslutning."

Kære venner af CPHLIVE


Endeligt kom det første nyhedsbrev. 

Nu er jeg omsider vendt tilbage fra barsel, og er fyldt med energi og ambitioner for CPHLIVE.

Alt ændrer sig på bare fem måneder.

Det at være ude af gamet i fem måneder, understreger hvor hurtigt tingene går. I Juli havde vi møder med kunder der viste interesse for “det der AR”. Nu, fem måneder senere, er det blevet en af vores primære services. Det slår livestreaming, som ellers boomede under pandemien. Det er vildt hvor stærkt udviklingen går.

Det understreger, at vi for fire år siden tog den rigtige strategiske beslutning. Nemlig at omdanne CPHLIVE fra et klassisk medieproduktionshus til et procesorienteret medieproduktionshus. Hvad betyder det? Det betyder, at vi headhunter de bedste fagspecialister, og internt specialiserer os i processer, samt screening og test af nye teknologiske tendenser.

Vi lykkedes kun pga. vores nysgerrighed!

Nye teknologiske tendenser er kernen i vores virksomhed. Pedro og jeg er begge utroligt nysgerrige mennesker. og det ville være unaturligt for os ikke at blive ved med at undersøge, hvordan vi kan arbejde smartere og fortælle historier på nye spændende måder. Det er nysgerrigheden der driver CPHLIVE, og vi oplever, at vores kunder kan mærke det.

ENDELIG! Gazellevirksomhed 2022

Vi har i mange år kæmpet os op ad stigen, og i dag står vi med et stærkt team af specialister, et solidt kundekartotek og anerkendelsen som Gazelle virksomhed.

Tak for støtten til vores kollegaer, kunder og familier. Vi lover jer, at de næste fire år bliver hæsblæsende.

Fia Højsleth

Partner, CPHLIVE

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *