CASE: Big Bang

2023
Big Bang-konferencen

40 film på to dage

CPHLIVE har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Big Bang-konferencen i tre år. Første år var det en 100% digital konference, det andet år var det 2×7 timers livestreaming fra konferencen, og i år producerede vi on-demand materiale. 

Louise Skov Stoholm
Louise Skov Stoholm
Projekt koordinator
Læs mere
CPH LIVE er vanvittigt professionelle, kreative og skarpe på alt hvad de laver og leverer - og så er de en drøm at arbejde sammen med. Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med CPH LIVE igennem 3 store og vidt forskellige afviklinger af Danmarks største naturfagskonference, og hver gang har de løftet opgaven til UG. Særligt deres måde at møde og se vores behov og drømme, og gennem strategisk og nøje planlægning og kreative løsninger få det hele til at spille, er helt afgørende for, at vi vender tilbage igen og igen. TAK fordi I igen i år har løftet vores indhold ud over grænserne, og får det til at leve på bedste vis blandt vores deltagere!
MIchelle Myllerup
MIchelle MyllerupProgramleder
Læs mere
Kære Fia og resten af det mega seje CPH Live-hold. Hvor er det bare helt sindssygt at I har kunne nå at producere så meget, så få mennesker, på så kort tid. Jeg er dybt imponeret!
Camilla Riemann
Camilla RiemannKommunikationskonsulent
Læs mere
HOLD K... hvor har I været seje - det er imponerende hvad I har fået produceret! Og ja, det er altid en balance med kvantitet, kvalitet og ressourcer, som selvfølgelig har en betydning for det færdige resultat 🙂 Lige nu skal vi lande ovenpå nogle intense dage. Tak for jeres kæmpe indsats, høje professionalisme og gode humør hele vejen igennem.
Tidligere
Næste

15 oplæg tilpasset den digitale seer

I samarbejde med Styregruppen udvalgte vi 15 oplæg, der skulle specialtilpasses til det digitale publikum. I stedet for at have oplægsholdere på scenen, valgte vi at placere dem i et studie og lade dem formidle deres hovedpointer. Dette resulterede i en blanding af oplæg, debatter, workshops og inspirerende film, der var skræddersyet til konferencens målgruppe.

Ved at flytte præsentationerne fra scenen til et studie, var vi i stand til at tilpasse præsentationerne og skabe en mere engagerende oplevelse for det digitale publikum. Dette tillod oplægsholderne at fokusere på at levere deres budskab på en mere personlig måde.

Vores mål var at skabe en platform for viden, hvor deltagerne kunne lære og udvikle sig efter konferencen.

Markedsføringsfilm

Vi producerede også 15 markedsføringsvideoer, der kan bruges til at promovere næste års event. Vi har sikret os at produktionen var strategisk planlagt, og at budskaber og målgrupper blev defineret på forhånd. Dette har sikret, at hver film havde et simpelt og stærkt budskab, som ville nå ud til målgruppen.

Vi forstår vigtigheden af at have en stærk markedsføringsstrategi for en konference, da det vil hjælpe med at få størst udbytte af produktionen. 

Her er fire videoer. Og som i nok lægger mærke til, er en del af materialet genbrugt. Dette gør ikke noget, da filmene alligevel skal tilpasses de forskellige målgrupper. 

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *