DKK 15.000 - Livestreaming 60 min.

Køb 10 stk. indløs i 2023

150.000 kr for 10 livestreams á 60 min. inkl. unlimited projektledelse og faglig sparring.

I får en ambitiøs samarbejdspartner. 

Med dette introduktionstilbud kan du få fyldt indholdskalenderen ud og få belyst jeres virksomhed gennem videoer og engageret jeres brugere med live webinar, præsentation eller andet. 

Med i pakken får I, 2 kamerapakker, 2 microports, simpellyspakke og en tekniker/producer. Vi kan livestreame til selvvalgt platform og sender også materiale i fuld HD efterfølgende. 

CPHLIVEs projektledelse er naturligvis inkluderet. Og en simpel grafikpakke med intro, outro og navneskilt. 

Tilbudet gælder ved køb af 10 styks og skal bruges inden 2023’s udgang. Vi tilbyder det til tre virksomheder, og går efter først til mølle princippet. 

Uanset hvor du er i processen, så har vi tid til dig!

Studietid

Lav et studie på kontoret og send live 2 gange om måneden.

Du bygger ikke et online publikum op med ét live webinar. Formatet skal formes og kendskabet udbredes. Med 10 livestreams kan vi løbende tilpasse formatet og bygge et publikum op. Tilbage i 2018 indgik vi samarbejde med Call-Me, hvor vi i to år livestreamede hver måned. 

Tips og tricks

Om det er et kamera eller to kamera skal indholdet bestemme. Vil du tage direkte til seeren og måske gøre mødet intimt? Så kan det være fordelagtigt at bruge ét kamera. 

 

Simpel opsætning

Lav en serie

Skab oplevelser for dit online publikum.

CPHLIVE afviklede i 4 år CPHLIVE sessions, hvor vi ønskede at hjælpe upcomming kunstnere med at connecte med deres publikum. Vi afviklede sessions, hvor engagement altid var et krav. 

Kan oplægsholder ikke møde op fysisk? Så kan vi også gøre det online.

Der kommer en ekstra betaling, men det kan lade sig gøre 🙂 7.500 kr. inkl. test. 

Er en oplægsholder forhindret i at deltage, kan han/hun connecte online. Vi pakker det flot in grafisk og sørger for at lave nogle fine skift. 

Ring ind