Oplæg om
  • strategi
  • produktion
  • video
  • AR
  • interaktion
  • indholdsplaner

Få mere indhold for pengene med en strategisk tilgang

Effektiv Indholdsproduktion tilpasset Din Strategi og Budget med CPHLIVE

Du har en strategi, en målgruppe og en plan for, hvor og hvornår du vil kommunikere. Men hvordan kan du producere indhold, der matcher dine behov og samtidig passer til dit budget?

CPHLIVE tilbyder 1,5 times oplæg

CPHLIVE tilbyder en strategisk tilgang til indholdsproduktion. Vi starter med at forstå din overordnede kommunikationsstrategi og din målgruppe, og vi udarbejder en indholdskalender, der passer til dine kanaler og dit budskab. Så kan vi skabe et overblik over, hvilket indhold der skal produceres, og med hvilken CTA eller budskab.

Hils på oplægholderne

Vi vil gerne præsentere Pedro og Fia, vores to oplægsholdere, som har specialiseret sig i medieproduktion over de sidste 10-15 år. Pedro er en nytænkende teknologisk troldmand, der altid er på udkig efter den næste store opfindelse. Fia er en historiefortæller og procesekspert, der kan omdanne komplekse projekter til en leg.

Pedro Bjerregaard

Partner, Kreativ Chef
“Vi behøver ikke tænke ud af boxen – Vi har alle værktøjerne herinde så alt er vitterligt muligt”

Pedro har en baggrund inden for tv og mediebranchen, hvor han tidligere har arbejdet som fotograf, klipper og animator, før han i 2014 stiftede CPHLIVE. Han er en kreativ og stædig person, som altid tænker, der må være en smartere måde at løse tingene på. Pedro har vundet flere priser for bedste Livedækning i ekstremsport og var den første til at lave en VR oplevelse i medicinal industrien. Han er ikke bange for at udfordre status quo, og derfor er CPHLIVE altid med, når banebrydende teknologier kommer på markedet. De tester det og åbner nye verdner for deres kunder, når teknologien er klar til at blive anvendt.

Fia Højsleth

Partner, Kundechef
"Vi er ikke her for at sælge sand i Sahara - vi er her for at dele vores viden og erfaring med jer og inspirere jer til at tænke SMART. Der bliver simpelthen spildt for mange ressourcer og penge på dårlig planlægning."

Fia er uddannet kaospilot, som gør hende til procesleder og social entreprenør.  Fia har også arbejdet som projektchef i Vice/Virtue for Coca-Cola, hvor hun opdagede behovet for at tænke smartere, når man producerer indhold. Hver måned ledte hun bl.a. processen for produktion af 350 stykker indhold til central- og sydeuropa om året – som vil sige 30 stykker indhold om måneden. Hun ved hvilke faldgrupper og muligheder der ligger i, at tænke indholdsproduktion smart. Strategi, proces og storytelling er en del af hendes DNA, og uden en god historie virker strategien ikke.

Men hvordan får du mest ud af dine produktionsressourcer?

Hvordan kan du producere mere indhold uden at overskride dit budget?

I vores oplæg vil vi give dig tips og tricks til at tænke produktion smart og få mest muligt ud af dine produktionsdag

INDHOLD

Hvad kommer vi omkring?

Omdanne strategi til indhold

For at kunne lave inddragende indhold skal producenterne forstå jeres strategi. Vi kommer ind på, hvad der er vigtigt i formidlingen til det kreative team, og hvordan man laver indholdsplaner. 

tips til hvordan du spare penge på produktion 

Hvordan kan man sammensætte produktioner, således at man får størst udbytte. Hvad er en simpel produktion og hvad er en kompleks produktion? Her med fokus på Video, Podcast, livestreaming og animation.

INTERAKTIV VIDEO

Hvordan kan interaktiv video bruges til at skabe engagerende oplevelser ved fysiske events? Vi viser konkrete eksempler på, hvordan man kan bruge interaktivitet til at inddrage publikum og skabe en tættere forbindelse mellem indholdet og deltagerne.

AUGMENTED REALITY

Hvordan kan man bruge augmented reality til at skabe en ny dimension af interaktion og engagement ved events og konferencer? Vi viser eksempler på, hvordan AR kan bruges til at skabe en mere visuel og dynamisk oplevelse, som involverer og fascinerer deltagerne.

Vi vil vise dig, hvordan vi kan producere flere stykker indhold på én produktionsdag, og hvordan vi kan udnytte din eksisterende indholdsdatabase til at skabe mere og bedre indhold. Vi vil også præsentere dig for vores teknologiske tiltag, som kan hjælpe dig med at producere mere interaktivt og engagerende indhold til din målgruppe.

Med vores strategiske og praktiske tilgang kan vi hjælpe dig med at producere mere og bedre indhold, der passer til dit budget og dine behov. 

Vi glæder os til at holde oplæg for jer. 

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så giv mig et kald hvis du vil have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion.
Telefon : +45 29435838
Mail : fia@cphlive.dk