Få et oplæg der
  • inspirerer
  • underholder
  • informerer
  • opdaterer
  • visualiserer

Gratis oplæg om et nyt paradigmeskifte for event og konferencer.

CPHLIVE tilbyder 1,5 times oplæg

CPHLIVE er begejstrede for at dele vores viden og erfaring med jer om, hvordan man skaber unikke og personlige oplevelser i en tid, hvor en ny generation kræver mere end nogensinde før.

Vi har mere en 10 års erfaring indenfor medieproduktion til konferencer events. Vi følger med i de nyeste tendenser, og hjælper vores kunder med at implementerer dem, så det er relevant og meningsfuldt.

Her kan du læse om oplæggets indhold og de to oplægsholdere. 

Hils på oplægholderne

Vi vil gerne præsentere Pedro og Fia, vores to oplægsholdere, som har specialiseret sig i medieproduktion, konferencer og events over de sidste 10-15 år. Pedro er en nytænkende teknologisk troldmand, der altid er på udkig efter den næste store opfindelse. Fia er en historiefortæller og procesekspert, der kan omdanne komplekse projekter til en leg.

Pedro Bjerregaard

Partner, Kreativ Chef
“Vi behøver ikke tænke ud af boxen – Vi har alle værktøjerne herinde så alt er vitterligt muligt”

Pedro har en baggrund inden for tv og mediebranchen, hvor han tidligere har arbejdet som fotograf, klipper og animator, før han i 2014 stiftede CPHLIVE. Han er en kreativ og stædig person, som altid tænker, der må være en smartere måde at løse tingene på. Pedro har vundet flere priser for bedste Livedækning i ekstremsport og var den første til at lave en VR oplevelse i medicinal industrien. Han er ikke bange for at udfordre status quo, og derfor er CPHLIVE altid med, når banebrydende teknologier kommer på markedet. De tester det og åbner nye verdner for deres kunder, når teknologien er klar til at blive anvendt.

Fia Højsleth

Partner, Kundechef
"Vi er ikke her for at sælge sand i Sahara - vi er her for at dele vores viden og erfaring med jer og inspirere jer til at tænke anderledes og tage det første skridt i retning af det nye paradigmeskifte. Vi er passionerede omkring det, vi gør, og vi glæder os til at dele vores erfaringer med jer i dag."

Fia er uddannet kaospilot, som gør hende til procesleder og social entreprenør. Hun specialiserede sig i positiv aldring, som ledte hende til den sundhedsfaglige branche. Det ledte hende til sundhedssektoren, hvor hun arbejdede som proceskonsulent i arkitektfirmaet ArchiMed. Her arbejdede hun med at skabe brugerinddragelse i designprocessen for plejecentre og optimerede arbejdsprocessen i sundhedspersonalets daglige praksis, med fokus på lean principperne. Fia har også arbejdet som projektchef i Vice/Virtue for Coca-Cola, hvor hun opdagede behovet for at tænke smartere, når man producerer indhold. Mangel på struktur og skabeloner bidrog til, at innovation og kreativitet dalede. Proces og storytelling er en del af hendes DNA, og uden en god historie virker strategien ikke.

INDHOLD

Hvad kommer vi omkring?

OPDAGELSEN AF TEKNOLOGI

Vi er hele tiden på udkig efter de nyeste tendenser og teknologier, som vi kan afprøve i forskellige formater og tilpasse til vores kunders behov. Vi tester, eksperimenterer og raffinerer, så vi altid er klar til at hjælpe vores kunder med at skabe spændende og unikke oplevelser.

NY GENERATION AF EVENTDELTAGERE

Vi står midt i et paradigmeskift, hvor en ny generation af eventdeltagere forventer noget helt andet end tidligere. Det handler ikke kun om at have den nyeste teknologi, men også om at skabe autentiske, personlige og meningsfulde oplevelser, som rammer lige i hjertet.

INTERAKTIV VIDEO

Hvordan kan interaktiv video bruges til at skabe engagerende oplevelser ved fysiske events? Vi viser konkrete eksempler på, hvordan man kan bruge interaktivitet til at inddrage publikum og skabe en tættere forbindelse mellem indholdet og deltagerne.

AUGMENTED REALITY

Hvordan kan man bruge augmented reality til at skabe en ny dimension af interaktion og engagement ved events og konferencer? Vi viser eksempler på, hvordan AR kan bruges til at skabe en mere visuel og dynamisk oplevelse, som involverer og fascinerer deltagerne.

Vi håber, at du får lyst til at booke et oplæg om det nye paradigmeskift i eventbranchen.  

Vi har arbejdet hårdt for at opbygge en omfattende viden om teknologiske tendenser og en forståelse for de behov og ønsker, som nutidens eventdeltagere har. Vi tror på, at teknologi er en vigtig brik i at skabe unikke og personlige oplevelser til events og konferencer, men det handler ikke kun om teknologi – det handler også om at forstå og imødekomme de nye krav og forventninger fra en ny generation af deltagere.

Vi er stolte af vores arbejde og den ekspertise, vi har opbygget over de sidste mange år. Og vi vil gerne dele ud af denne viden. Derfor håber vi, at du vil booke et oplæg. Vi vil selvfølgelig skræddersy en unik oplevelse, der passer til jeres behov og ønsker.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte os. Fia vil være den, der vil tage imod din henvendelse, og hun vil være mere end glad for at hjælpe dig videre. 

Tak fordi du læste med.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så giv mig et kald hvis du vil have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion.
Telefon : +45 29435838
Mail : fia@cphlive.dk