CASE: Eventdækning Bella center

Fra idé til skærm: CPHLIVE's håndtering af ESHRE's Bella Center konference

ESHRE

CPHLIVE havde ansvaret for det komplekse produktionslandskab ved ESHRE’s konference i Bella Center. ESHRE arbejder inden for et krævende område af reproduktiv biologi og medicin, hvilket stiller store krav til den medieproduktion, der ledsager sådan en konference.

ESHRE.EU

Vores tekniske og kreative forpligtelser

  • Interviews’ produktion: Med en stringent metodik bag optagelsesprocessen sikrede vi kvalitative interviews, der dykker ned i nøgleindsigter fra feltets eksperter.

  • SoMe indhold og eventfilm: Ud fra det givne indhold identificerede vi kernens budskab, således at det blev relevant for seeren. Vi erkender udfordringen i at skabe eventfilm, der både formidler essensen uden at blive overfladiske, samtidig med at bibeholde en stemningsfuld atmosfære.

  • Koordination og planlægning: Vores systematiske tilgang til projektstyring sikrede, at alle komponenter i produktionskæden arbejdede sammen i harmoni.

  • Kreativt indhold: Vi brugte moderne teknikker og værktøjer for at give ESHRE’s budskaber en klar og forståelig form.

Den første webinarserie med Lars H. Ehlers, tidl. professor. Sundhedsøkonomi, AAU

Gevinster for ESHRE

  • Multiplatform indholdsoptimering: Efter nøje analyse af distributionskanaler producerede vi indhold, der kunne skaleres og tilpasses forskellige digitale platforme.

  • Produktionssikkerhed: Med robuste backup-protokoller og systemer i realtid kunne ESHRE være sikker på, at alle produktionselementer blev håndteret præcist.

  • Automatiseret arbejdsflow på dagen: Vores dybdegående forforståelse og forberedelse gjorde, at ESHRE’s team kunne koncentrere sig om deres præsentationer og deltagere.

Sig hej til Fia

Partner, Processpecialist

Vi er altid klar på en snak, uanset hvor du er i din proces. 
Så vil du have et indspark til hvordan du bedst kommer videre, eller høre om dine tekniske muligheder indenfor medieproduktion –
så giv mig et kald på 29435838
eller mail på fia@cphlive.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *